Regija

Od ove godine pripremu za državnu maturu možete vršiti u Metkoviću

Učilica Metković je pojačala svoj kadar, u pripremama za državnu maturu, profesoru matematike Anti Dodiku, pridružili su se i profesori hrvatskog, engleskog i kemije.

Podsjetimo se, Učilica je projekt grupnih priprema za državnu maturu baziran na dugogodišnjim standardima zagrebačkih centara za poduku.

Osim već spomenutih priprema iz matematike, koje su počele početkom veljače, a koje vodi magistar matematike Anto Dodik, profesor Gimnazije Metković, Učilica uvodi pripreme iz hrvatskog i engleskog jezika (obe razine) te kemije.


Predavač kemije je prof. Eric Toth, legendarni profesor koji je poučavao generacije i generacije metkovskih gimnazijalaca. Profesor Toth, osim svojim iznimnim predavačkim umijećem, poznat je i kao profesor sa “postoljem”, u čemu će se mnogi njegovi bivši učenici prepoznati.

Mlade snage tima Učilice čine dvije iznimno talentirane i motivirane profesorice, obje diplomirale na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Predavačica hrvatskog jezika je Marija Tomić Veraja, magistra edukacije hrvatskog jezika i književnosti, zaposlena kao stručni suradnik u izdavačkoj kući Profil Klett.

Predavačica engleskog jezika je Judita Mustapić, magistra edukacije latinskog i engleskog jezika i književnosti, zaposlena u Gimnaziji Metković.

Plan rada

Pripreme za hrvatski, engleski i kemiju počinju 1. ožujka, a završavaju 1. lipnja, pred samu državnu maturu.

Prijave za pripreme iz matematike otvorene su do kraja veljače.

Svi maturanti koji se žele priključiti prvim pripremama za državnu maturu u Metkoviću, potrebne informacije mogu naći na facebook stranici @ucilicametkovic, odnosno kontaktom putem e-maila [email protected] ili mobitela 099 66 76 838.

metkovic-news.com