Regija

Ne propustite koncert Zabranjenog pušenja u Vrgorcu!

Kruna ovogodišnjeg Dana Grada Vrgorca koncert je legendarne rock grupe Zabranjeno pušenje. Sprema se veliki spektakl u gradskom Parku 4. gardijske brigade Pauci, 30. lipnja u 20 sati, gdje će nastupiti legendarno poznata rock grupa Zabranjeno pušenje.


Premijerni nastup u Vrgorcu neće ostaviti nikog ravnodušnim, a svim posjetiteljima priuštit će najbolju zabavu, atraktivan scenski nastup te mnogo poznatih starih i novih pjesama. Njihovi prepoznati hitovi obilježili su regiju i postali himna jedne generacije. Uživat ćete u hitovima poput „Jugo 45“, „Zenica blues“, „Možeš imat moje tijelo“, “Hadžija ili bos”, “Karabaja” i „Lijepa Alma“.

Zabranjeno pušenje bosanskohercegovačka je rock skupina osnovana u Sarajevu 1980. godine. Glazbeni stil skupine uglavnom se sastoji od osebujnog garažnog rock zvuka s utjecajima narodne glazbe, često s inovativnom produkcijom i složenim pripovijedanjem. Sastav trenutačno ima pet članova, i to su suosnivač skupine, pjevač i gitarist Davor Sučić, dugogodišnji bubnjar skupine Branko Trajkov, gitarist Toni Lović, bas-gitarist Dejan Orešković, te violinist i klavijaturist Robert Boldižar.

Poznato je i kako će prije samog nastupa svirati lokalna grupa S.A.R.M.A. koji su nekoliko godina imali službenu pauzu, a njihov povratak se s nestrpljenjem očekuje. Ulaz je besplatan. Osim dobre glazbe, neće nedostajati ni primamljive ponude hrane i pića. Dan Grada Vrgorca donosi i bogat program koji će trajati od 26. lipnja do 2. srpnja.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za