Regija

Most Počitelj s dionicom autoceste Zvirovići-Počitelj otvara se 1. svibnja

Dionica autoceste Počitelj – Zvirovići sa najvećim i najdužim mostom na Koridoru 5C koji premošćuje rijeku Neretvu u Počitelju uspješno se privodi kraju i prema najavi investitora svečano bi trebala biti otvorena do 1. svibnja, piše Like Metković.


Prizore autoceste koja je u oku promatrača iz zraka potpuno promijenila sliku juga naše zemlje objavilo je Javno poduzeće Autoceste Federacije BiH, kao nositelj projekta koji će modernim prometnicama našu zemlju povezati sa europskom mrežom puteva.

Prema planiranoj dinamici radova, most Počitelj i cijela dionici Počitelj – Zvirovići kao jedna od najatraktivnijih dionica hercegovačke autoceste bit će puštana u promet prije ljetne sezone, a vršitelj dužnosti JP Autoceste FBiH Denis Lasić je medijima precizirao to da će otvaranje mosta Počitelj i puštanje u funkciju sa pristupnom cestom biti do kraja travnja, najkasnije do 1. svibnja ove godine.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za