Regija

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture odobrilo više od milijun eura za projekt sanacije obale i izgradnje gata u luci Cavtat

Nakon provedenog javnog poziva, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture donijelo je odluku o dodjeli proračunskih sredstava namijenjenih za izgradnju, sanaciju i rekonstrukciju u lukama otvorenim za javni promet od županijskog i lokalnog značaja.

Lučkoj upravi Dubovačko–neretvanske županije odobrena su sredstva u iznosu od milijun i 160 tisuća eura za izvođenje radova na projektu Sanacije dijela obale i izgradnje gata u luci Cavtat što je ujedno najveći odobreni iznos na ovom javnom pozivu.

Dodajmo i kako je Ministarstvo donijelo i odluku o dodjeli proračunskih sredstava namijenjenih sufinanciranju sanacije i rekonstrukcije pomorskog dobra u općoj upotrebi. Na području Dubrovačko-neretvanske županije sufinancirat će se tri projekta. Općini Orebić odobren je iznos od 60 tisuća eura za izgradnju obalnog zida u naselju Borak, Općini Slivno sto tisuća eura za sanaciju i dogradnju mula u naselju Klek te Općini Župa dubrovačka 60 tisuća eura za sanaciju pomorskog dobra uz šetnicu Srebreno-Kupari, javljaju iz Dubrovačko-neretvanske županije.


Foto: DNŽ

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za