Regija

U Metkoviću se održava “Neretva Team Clash 2018”

Krajem proljeća (2. lipnja 2018.) u Metkoviću se održava “Neretva Team Clash 2018”, jednodnevni internacionalni timski event sa nagradnim fondom i zanimljivim disciplinama. Prenosimo informacije sa službene stranice Neretva Team Clash-a na kojima možete pronaći sve potrebne informacije o ovom zanimljivom događaju:

Neretva Team Clash je jednodnevni internacionalni timski event organiziran na području grada Metkovića u Hrvatskoj.
Ukupni nagradni fond iznosi 10.000,00kn koji će biti raspoređen slijedećim redoslijedom:

• 1. mjesto 5.000,00kn + Trofej
• 2. mjesto 3.000,00kn
• 3. mjesto 2.000,00kn


Osim novčanih nagrada za prve 3 ekipe, dodjeljuju se nagrade i medalje za ove kategorije:

• Prve 3 ekipe u ukupnom poretku
• Trkač s najboljim vremenom
• Biciklista s najboljim vremenom
• Tim s najboljim vremenom WOD-a
• Posebna nagrada za vrhunsku navijačku ekipu koja se zove “Srce Neretve”

Bit će 3 WOD-a koja će biti objavljena 30 do 15 dana prije početka događaja. Tim će biti podijeljen u 3 skupine 1 biciklist, 1 trkač i 4 za tactical fitness WOD. Timovi su miješani muškarce/žene, kako vam se sviđa, isto mogu biti muški ili svi ženski. Ženski sportaši imaju skalirane težine tako da neće biti u nepovoljnom položaju.
Neće biti kvalifikacija za ovaj događaj!
Cijena je 50 € po timu

Prvi dio natjecanja biciklizam i trčanje počinju u jutarnjim satima, biciklisti će morati odvoziti 20km, a odmah nakon što stignu do cilja trkači odmah startaju i moraju odraditi rutu od 10 kilometara. Kada trkači dovrše svoj trkački dio, jutarnji dio natjecanja završava i imamo pauzu za ručak i zabavu do popodneva kada će početi tactical fitness WOD.
Timovi će se natjecati u popodnevnim satima kako su završili jutarnju utrku tako što će se krenuti od zadnje ekipe u poretku prema prvoj.
Nakon završetka natjecanja pobjednici će dobiti nagrade i medalje kako je gore navedeno. Tijekom događaja održat će se zabavni program za gledatelje uz DJ i komentatore.

Sve ostale informacije potražite na stranicama Neretva Team Clash!