Regija

METKOVIĆ: Dalibor Milan zatražio povjerenje građana za novi mandat

Gradonačelnik Dalibor Milan prilikom obilaska radova u Jadranskoj ulici istaknuo je kandidaturu za novi mandat na mjestu gradonačelnika Metkovića, sa svojim zamjenikom Robertom Dokom, prenosi portal metkovic-news.com.

– U ovom četverogodišnjem razdoblju mislim da je Metković bio zaista jedno veliko gradilište. U ovom trenutku u Metkoviću se izvode radovi od preko 600 milijuna kuna. Mislim da se nikada, ni u novijoj ni u starijoj povijesti Metkovića nije toliko radilo u gradu Metkoviču.

Svoju dužnost smo obnašali časno. Uvijek nam je bio javni interes ispred privatnog. Mogao sam ići i u Hrvatski sabor, ali nisam to učinio kao moji prethodnici, želim nastaviti raditi u gradu Metkoviću za dobrobit svih građana grada Metkovića.


Pozivam sve građane grada Metkovića da nam pruže još jednu priliku i da zajedno iskreno i odgovorno nastavimo upravljati ovim gradom, – istaknu je Milan te se zahvalio svim gradskim uposlenicima, kao i građanima Metkovića koji doprinijeli toj zajedničkoj sinergiji za boljitak grada Metkovića.

Kako novim zakonom grad veličine Metkovića može imati samo jednog zamjenika gradonačelnika Milan se zahvali Damiru Raiču na dobroj suradnji te istaknuo kako on i dalje ostaje u njegovom užem timu.

metkovic-news.com