Regija

Meteoalarm upozorava na nevrijeme! Stižu zahladnjenje, obilna kiša i u gorju snijeg

Pretežno vedro je u većem dijelu zemlje, ima naoblake na sjevernom Jadranu i u zapadnoj unutrašnjosti. Na kontinentu lokalno ima i magle, čak i vrlo guste, stoga je vidljivost na mjestima smanjena, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba te ističu da su kolnici na mjestima mokri i skliski.

U nastavku četvrtka, u drugom dijelu dana, treba računati na mogućnost kiše i pljuskova u gorju i na sjevernom Jadranu. Drugi dio dana donosi porast naoblake sa zapada, što će biti uvod u novo jače pogoršanje. Jačat će i jugo prema večeri.

Petak donosi kišu i pljuskove u veći dio zemlje, lokalno će biti obilnije oborine, osobito duž Jadrana i u područjima uz Jadran. Lokalno je moguće nevrijeme. Manje toplo. U noći na subotu i u subotu prijepodne kiša bi u višem gorju mogla prijeći u snijeg.


Nestabilno će biti i u danima vikenda, osobito tijekom subote. Prema kraju subotu sa zapada razvedravanje, tako da će nedjelja biti povoljnija za aktivnosti na otvorenom, prognozira Tea Blažević za N1.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za