Regija

MAXMART u srijedu otvara svoja vrata, na dan otvorenja popusti 20%+25%

MAXMART u srijedu, 8. studenoga, otvara svoja vrata, a na dan otvorenja svim kupcima je priredio veliki popust, uz standardnih 20% tu je i dodatnih 25 % popusta dobrodošlice. Riječ je o modernom brandu koji je višestruko obogatio ponudu GRAĐE, na proširenom prostoru prodajnog mjesta u Opuzenu (Jasenska ul. 25).

Bilo da je riječ građevinskim materijalima, zaštitnoj opremi, opremi za vodu, elektro materijalima i alatima, sanitarijama, vijcima, rasvjeti, stolariji, vrtnim garniturama ili pak proširenom asortimanu kućanskih uređaja od sada sve to možete naći na jednom mjestu, u poslovnici MAXMART u Opuzenu.

Program otvorenja počinje od 9 sati uz domjenak i glazbu uživo, stoga dođite, počastite se i iskoristite veliki popust dobrodošlice 20%+25%.


Ako kojim slučajem niste u mogućnosti u srijedu biti u Opuzenu, MAXMART je mislio i na vas. Proslava otvorenja i popusti traju sve do subote, s tim da su slijedeća tri dana uz standardnih 20% dodatnih 10% popusta.

Popust se odnosi na sve odijele osim građevinskog materijala i vrijede u navedene dane ili do isteka zaliha.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za