Regija

MAKARSKA RIVIJERA SLOŽNA Želimo zdravstvenu skrb na razini opće bolnice!

𝗠𝗮𝗸𝗮𝗿𝘀𝗸𝗮 𝗿𝗶𝘃𝗶𝗷𝗲𝗿𝗮 𝘀𝗹𝗼𝘇𝗻𝗮 – 𝘇𝗲𝗹𝗶𝗺𝗼 𝘇𝗱𝗿𝗮𝘃𝘀𝘁𝘃𝗲𝗻𝘂 𝘀𝗸𝗿𝗯 𝗻𝗮 𝗿𝗮𝘇𝗶𝗻𝗶 𝗼𝗽𝗰𝗲 𝗯𝗼𝗹𝗻𝗶𝗰𝗲!!!

Jučer su u Zagrebu čelnici općina i gradova s područja Makarske rivijere održali sastanak s ministrom zdravstva, prof. dr. sc. Vilijem Berošem.

“Nakon sustavnog ignoriranja Splitsko-dalmatinske županije, osnivača Doma zdravlja, i oglušivanja na uzastopne apele, dopise i zaključke prethodnih sastanaka predstavnika Makarske rivijere, izravno smo se sastali s resornim ministrom.


Cilj sastanka je prethodno usuglašen na redovitim koordinacijskim sastancima čelnika Makarske rivijere i kristalno je jasan – 𝘇𝗲𝗹𝗶𝗺𝗼 𝘂𝘀𝗽𝗼𝘀𝘁𝗮𝘃𝗶𝘁𝗶 𝗸𝘃𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝘁𝘂 𝘇𝗱𝗿𝗮𝘃𝘀𝘁𝘃𝗲𝗻𝗲 𝘀𝗸𝗿𝗯𝗶 𝗻𝗮 𝗿𝗮𝘇𝗶𝗻𝗶 𝗼𝗽𝗰𝗲 𝗯𝗼𝗹𝗻𝗶𝗰𝗲!

Ovdje političke boje nisu bitne! Ova inicijativa je iznad svih partikularnih lokalnih politika i u tome smo svi suglasni.

U ministru smo dobili konstruktivnog sugovornika, koji se koliko god to nevjerojatno zvučalo, tek nedavno, nakon naših apela, upoznao s ovim dugogodišnjim problemom. Župan, iako odavno upoznat sa svime, već godinama ignorira svoje dužnosti koje ima kao osnivač Doma zdravlja.

Ovim sastankom započeli smo neposredan dijalog s ministrom, nadamo se uspješnoj suradnji te nastavljamo raditi na što bržem pokretanju postupka promjene upravljačke strukture i podizanju nivoa zdravstvene skrbi na razinu opće bolnice” – piše u priopćenju čelnika s područja Makarske rivijere.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za