Regija

Makarska rivijera nije ostala bez struje zbog propucavanja dalekovoda!

Preksinoć je dio Makarske rivijere ostao bez električne energije te su krenule razne teorije o razlogu istog. Jedna od teorija koja je buknula jednako kao i dalekovod bila je kako je do prekida električne energije došlo jer je netko propucao dalekovod slaveći gol Luke Modrića protiv Italije.


Kako bi provjerili točnost informacije kontaktirali smo Policijsku upravu Dubrovačko-neretvanske županije, jer informacija koja je došla do nas bila da se dalekovod nalazi na području grada Ploča.

Iz PU Dubrovačko-neretvanske kratko su nas obavijestili: “nastavno na Vaš upit obavještavamo Vas kako raspolažemo saznanjima kako  je oštećenje (izgorjele žice) predmetnog dalekovoda nastupilo usljed kvara,  te nije izazvano ljudskom radnjom.”

“Također navodimo kako PP Ploče nije zaprimila nikakvu dojavu o pucanju na području grada Ploča”, dodatno su naveli iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za