Regija

Luka Oršulić jednoglasno izabran za novi mandat na čelu Udruge lađara Neretve

Na današnjoj izbornoj skupštini jednoglasno je za predsjednika Udruge lađara Neretve izabran Luka Oršulić, koji je sukladno Statutu u svoj tim predložio za tajnika Luku Likovića te šest članova Upravnog odbora.

Za članove Upravnog odbora izabrani su: Mišo Glavinić, Hrvoje Lazarević, Milojko Glasović, Ivica Mijoč, Nikica Družijanić i Marijo Rakić.

Na sastanku upravnog odbora po završetku Izborne skupštine u upravni odbor je kao član kooptiran Miljenko Šprlje. Također je izabran i Nadzorno-stegovni odbor u sastavu Ante Šprlje, Božo Zadro i Pavo Delija.


Na početku skupštine Luka Oršulić je iznio nazočnima rad Udruge u protekle tri godine počevši o stvarima koje su Maraton lađa kao i cijelu dolinu Neretve promovirale u Hrvatskoj i svijetu od izravnog prijenosa maratona lađa na HRT-u, do odlaska lađarskih ekipa u Prag i ostalog.

Također je naglasio da će u nadolazećem periodu sve ekipe imati maksimalnu podršku od krovne udruge u organizaciji svojih lađarskih kupova, te poseban naglasak na rad s mladima u svojim sredinama. Maraton lađa će kao i dosada uz sve svoje djelatnosti promovirati vrijednosti Domovinskog rata i hrvatskih branitelja.

Čestitamo svim izabranima u tijela Udruge, te ovim putem prenosimo poziv ULN svima ostalima, koje pozivaju da se jave sa svojim prijedlozima i inicijativama vezanim za sami Maraton lađa kao i ostala događanja.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za