Regija

“Kušaj ljubuška vina” – jedna od najznačajnijih vinskih manifestacija

Tradicionalna vinska manifestacija “Kušaj ljubuška vina” i ove će se godine održati u Ljubuškom, 12. kolovoza, ispred restorana “Amfora” u Ljubuškom.

Posjetitelji će imati priliku kušati razna vina, a koncept kušanja vina ostat će isti kao i prošle godine – posjetitelji kupuju suvenir čašu i bonove za degustaciju. Cijena degustacije varirati će ovisno o cijeni odabranog vina.

U programu manifestacije predviđena je dodjela zahvalnica u 20:30 h, a u nastavku večeri druženje uz glazbeni program i kušanje vina devet ljubuških vinarija na odvojenim štandovima.


Posjetitelji će tako moći kušati vina Vinarije Buntić, Podruma Begić, Vinarije Majić, Vinarije Čuvalo, Vino Milas, vina Vinogradi Nuić, vina Obiteljski podrumi Sušac, Vinarije obitelji Škegro te vina Vinarije Keža.

“Posjetitelj kupuje suvenir čašu, i uz bonove jednu degustacijsku količinu, zavisi od cijene samih vina, svako po svom izboru bira koja će konzumirati i komentirati“, pojašnjava Milas.

Tekst i naslovnica: visitljubuski.com

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za