Regija

Kata i Ivan Marušić iz Pruda proslavili 70 godina braka

Kata i Ivan Marušić iz Pruda danas su proslavili 70 godina braka. Bračne zavjete obnovili su u crkvi sv. Ivana u Prudu pred obitelji, rodbinom i prijateljima, a sv. misu predvodio je don Milivoj Čalo, piše Metković.hr.

Ivan Marušić Pela rođen je 1929. godine, a njegova Kata 1933. Upoznali su se na proslavi blagdana Male Gospe u Doljanima, a kako su istaknuli, bila je to ljubav na prvi pogled. Vjenčali su se davne 1953. godine, a u braku su dobili četvero djece – tri kćeri i jednoga sina, 11 unučadi i 16 praunučadi. Kako su oboje istaknuli, tijekom 70 zajedničkih godina života vodilo ih je međusobno poštovanje, razumijevanje, povjerenje te prije svega – ljubav, a danas se vole još i više nego prvoga dana!

Kati i Ivanu Marušiću te cijeloj njihovoj obitelji čestitamo na ovoj zaista velikoj obljetnici. Vrijedi istaknuti kako su proslavu platinastoga pira Ivana i Kate Marušić snimale i kolege s HRT-a, pa će se prilog danas naći i u njihovom programu.


Foto: Metkovic.hr

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za