Regija

IZBOR VEČERNJAKA: Drvenik je šampion turizma u Hrvatskoj!

Lijepe vijesti nam dolaze iz Općine Gradac, točnije, iz Drvenika!

“Ovim putem vas s ponosom obavještavamo da Općina Gradac ima svog Šampiona hrvatskog turizma” – piše na službenim stranicama Općine Gradac.

Naime, Večernji list je za godinu 2021. odabrao 30 manjih mjesta diljem obale (Dalmacija, Kvarner i Istra) te ih bodovao u raznim kategorijama. Tako je u slučajan odabir uvršteno i jedno mjesto s područja općine Gradac, a to je Drvenik, te je Drvenik u jako zahtjevnoj konkurenciji ponio ovu prestižnu titulu.


“Prema riječima glavnog urednika Večernjeg lista, gospodina Klarića, ove godine se iznimna pažnja posvećivala napretku destinacije u proteklo vrijeme, te nam je izuzetno drago da objektivno, stručno oko vidi napredak zadnjih godina, te smo sigurni da bi po tom kriteriju jednako bilo za svako naše mjesto.

Iznimno ponosni, i čestitamo prvenstveno svim Drveničanima, svim djelatnicima u turizmu, svima koji su bili jedan mali kotačić ove uspješne priče, Turističkoj zajednici mjesta Drvenik, Općinskim službama, prvenstveno Pogonu te idemo svi dalje u nove pobjede. Iznimno ponosni!” – podijelili su ovu odličnu vijest na službenim stranicama Općine.