Regija

Građanska inicijativa Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Opuzenu, po prvi puta nastoji senzibilizirati širu javnost i osvijestiti znanstvenu činjenicu da život počinje začećem,pod geslom: „Glas rođenih za život nerođenih!“

Građanska inicijativa Hod za život, obitelj i Hrvatsku u gradu u dolini Neretve, u Opuzenu, po prvi puta nastoji senzibilizirati širu javnost i osvijestiti znanstvenu činjenicu da život počinje začećem, da je svaki ljudski život dragocjen i da se za njega vrijedi zauzimati. Svojim srcem želimo zaštiti to novo malo srce s otkucajima, zdravo i bolesno, ali i ono starije, bez snage i mogućnosti da iskaže svoju volju u tom stanju.


Tim povodom u promociju Hoda za život u gradu Opuzenu uključili su se brojni volonteri: studenti, glazbenici, slikari, informatičari, umirovljenici, pripremajući balone, majice i razne druge promotivne materijale, darivajući svoje vrijeme, vještine i talente.

Ovakvim poticajnim susretima i inicijativom, organizatori su željeli dati podršku svakoj majci, svakoj trudnici da odabere život za svoje dijete, unatoč pritisku okoline, poslodavca ili izostanka podrške obitelji, jer pobačaj nikad nije rješenje!

Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Opuzenu održat će se 8. lipnja 2024. godine.

Okupljanje započinje na Trgu kralja Tomislava – Pjaca, u 9 sati.

Zaštitimo život!

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za