Regija

GRADAC: Općina dijeli bonove u vrijednosti od 600 kuna dvjema generacijama maturanata

Iako je ovogodišnje maturante, kao i one prošlogodišnje, zadesila pandemija koronavirusa te nisu imali niti ekskurziju niti maturalnu večer, Općina Gradac se ipak pobrinula da ne ostanu zakinuti bar za djelić onog što su imale starije kolege, točnije, dvije starije generacije koji su konzumirali zanimljivu potporu Općine Gradac, poklon bon vrijednosti 600 kuna.

– Nadamo se da ćemo vam bar malo popraviti raspoloženje zbog izgubljenog sadržaja kojeg ste propustili zbog pandemije. Nastavno na navedeno, Općina vam je osigurala poklon bonove koji su se počeli davati 2018. godine kao financijska pomoć za maturalnu večer. Bonovi su i tad bili zamišljeni kao nagrada za uspješno završenu srednju školu, stoga se ove godine daje isključivo kao nagrada za navedeno, kako maturalnih večeri nema.

Kako je prošle godine za vrijeme početka pandemije preskočeno dijeljenje bonova nećemo dopustiti da niti generacija 2019./20. ostane zakinuta, stoga smo osigurali poklon bonove i za generaciju 2019./20., kao i za aktualnu generaciju maturanata 2020./2021.


Vaše poklon bonove možete podignuti od sljedećeg ponedjeljka do petka svakim danom od 09 do 10. Ukoliko osoba ne može fizički doći može putem maila dati punomoć nekom drugom, s tim da u mailu mora poslati sken svoje osobne iskaznice.

Maturanti koji su ovaj tjedan jutarnja smjena mogu podići bonove svakim danom od 15 do 15.30 – poručila je Općina Gradac.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za