Regija

FOTO | Članovi BK Čapljina renovirali Ćirin most i očistili prilaz mostu

Velika akcija održana je jučer u čapljinskom naselju Dračevo, a u akciji je sudjelovalo više članova Biciklističkog kluba Čapljina.

Oni su ”prokrčili” put, odnosno staru cestu, prema starom Ćirinom mostu, inače omiljenoj destinaciji biciklista, piše Čapljinski portal.

Uz to, na mostu su promijenili stare i dotrajale daske koje su prijetile propadanjem, a samim tim i sigurnošću onih koji most prelaze.


”Mi smo došli na ideju prije neka tri mjeseca, vidjeli smo da je u lošem stanju i ova cesta prema mostu, ali i sami most. Prilaz mostu smo morali srediti, ovuda se nije moglo proći ni biciklom ni pješke, a most je bio u očajnom stanju. Mi ne radimo nikakve prepravke na mostu, samo radimo popravku i zamjenu dasaka kako netko ne bi upao u vodu”, rekao je medijima Vedran Pažulj Profa, koji je inicirao ovu aktivnost.

”Mi kao klub imamo dosta akcija tijekom godina, imamo podršku i Grada, ali ovakve stvari mi kao Biciklistički klub ne možemo gledati, da su staze u ovakom stanju, želimo svima u gradu dati primjer da sami moramo srediti mjesto u kojem živimo i sve ono što koristimo, a ova cesta i most mogu se iskoristiti kao velika turistička atrakcija”, rekao je Pažulj.

foto: Čapljinski portal

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za