Regija

DRUŠTVENI CENTAR GRADAC: Ciklusi edukativnih radionica- „Staro za novo“

U Gradcu se u sklopu projekta „Društveni centar Gradac“, svakog četvrtka u jutarnjem terminu od 9-10 sati održava besplatna radionica oslikavanja odjeće i tkanina  za djecu i odrasle pod nazivom “Staro za novo“.

Uz ostale radionice poput  Talijanskog i engleskog jezika za početnike i napredne, Informatičkih radionica za mlade i osobe starije životne dobi, radionice Mentalnog zdravlja za osobe starije životne dobi, Kreativno ekoloških radionica, Kulturno umjetničkih radionica, Društvenih radionica za djecu, Plesa za djecu, Plesa za odrasle i Tjelovježbe, pozivamo sve zainteresirane da posjete naš Društveni centar i sudjeluju i u ovoj radionici.

Projekt „Društveni centar Gradac“  financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u iznosu 1.119.744,59 kn.


Cilj projekta je podizanje kvalitete života u zajednici te pozivamo sve zainteresirane da kroz naše radionice kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme, nešto nauče i zabave se.