Regija

DOBRI REZULTATI Vlak Sarajevo-Ploče u srpnju prevezao preko 2000 putnika

Ponovno uspostavljanje željezničke linije Sarajevo – Ploče – Sarajevo ostvarilo je pozitivan pomak u željezničkom prometu, a upravo zahvaljujući dobrim rezultatima u dosadašnjoj sezoni, u planu je i uspostavljanje prometne linije sa Zagrebom, prenosi portal Klix.ba.

Uspostavljanje sezonskog putničkog vlaka Sarajevo – Ploče -Sarajevo, koji je počeo prometovati od 1. srpnja ove godine, u potpunosti je opravdalo očekivanja Željeznica FBiH.

Taj vlak prometuje samo petkom, subotom i nedjeljom, a tokom srpnja ukupno su prevezli 2.102 putnika, rečeno je u ŽFBiH.


Cijena karte u jednom pravcu iznosi 25 KM, a povratna karta koja važi mjesec dana košta 41,40 KM. I za prijevoz na toj relaciji vrijede popusti od 30 posto (studenti, umirovljenici, novinari) i od 50 posto (djeca između četiri i 12 godina, slijepe osobe i njihovi pratitelji). Prometovanje tog vlaka nastavlja se do 11. rujna ove godine.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za