Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u hotelu Merlot!
„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.
Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.
Petak 8.12., 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović – Posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje
Subota 9.12. – specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana, a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni sastav Larus
Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.
Informacije i rezervacije:
Telefon: 020 611 522
E-mail: info@hotelmerlot.com.hr
Facebook: facebook.com/hotelmerlot
Na meniju Dana jegulje nalazi se sljedeće:
Aperitiv dobrodošlice
Meni I
- Bruschette sa skutom sušenim rajčicama i dimljenom tunom
- Brudet od jegulje s kuglicama palente
- Turamisu ili selekcija sireva
Cijena: 22,00 EUR
Meni II
- Bruschette sa skutom sušenim rajčicama i dimljenom tunom
- Jegulja s ražnja s pečenom palentom
- Turamisu ili selekcija sireva
Cijena: 25,00 EUR
Meni III
- Bruschette sa skutom sušenim rajčicama i dimljenom tunom
- Jegulja s raštikom ili brudet od jegulje
- Jegulja s ražnja s pečenom palentom
- Turamisu ili selekcija sireva
Cijena: 33,00 EUR
Jegulja pripremljena po želji
1 kg – 65,00 EUR