Regija

DAN GRADA VRGORCA koncert T.B.F.-a, Splicka scena, modna revija, rođendanska torta

Grad Vrgorac vas s radošću poziva da sudjelujete u svečanom obilježavanju Dana Grada, a bogat program ove godine traje od 20. lipnja do 1. srpnja. Ne propustite nastup najpoznatijih komedijaša, 22. lipnja u 20 sati kada će sva 4 lica iz Splicke scene izvesti trenutno najpopularniji stand up show „Sušaj ovo“. Iznimno bogat program uključuje i niz drugih kulturnih, sportskih, modnih, dobrotvornih i ostalih zabavnih događanja za sve generacije. Posebno se ističe ovogodišnji sajam, koji će se održati u jutarnjim satima, točnije na sam rođendan grada, 29. lipnja. Priprema se velika fešta, od dječjeg programa na gradskom Korzu do sajma rukotvorina te prigodnih prehrambenih proizvoda. S najvećom radošću po prvi puta organizirano je i rezanje te dijeljene najveće rođendanske torte ikada!


Gradonačelnik Mile Herceg posebno je istaknuo da će svi sadržaji tijekom 10 dana imati besplatan ulaz, uključujući šahovski meč, sportske utakmice, kulturne manifestacije, stand up komediju, planinarske pohode, promociju knjige, koncertno – glazbene večeri, modnu reviju s dizajnerima, radionica izrade suvenira i dječji program. Gradonačelnik je uputio poziv svim sugrađankama i sugrađanima: “Drage Vrgorke i Vrgorčani kao i svi prijatelji Vrgorca, pozivam vas od 20. do 30. lipnja, a pogotovo 29. lipnja na Dan svetog Petra i Pavla, zajedno s nama proslavite u miru, veselju i dostojanstvu Dan našega grada.”

Kruna proslave bit će koncert splitske grupe TBF. Spektakl se priprema 29. lipnja u 21:00 sati u gradskom Parku 4. gardijske brigade – Pauci. Legendarna grupa TBF priuštit će svim posjetiteljima nezaboravnu zabavu, atraktivan scenski nastup te mnoštvo poznatih starih i novih pjesama koje su obilježile regiju i postale himna jedne generacije. Poseban gost večeri bit će lokalna grupa S.A.R.M.A., koja će nastupiti prije u 20 i 30 sati, što dodatno povećava iščekivanje među domaćom publikom. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkoj proslavi Dana Grada Vrgorca! Cijeli program i popratni sadržaji dostupni su na Facebook i Instagram profilu Grada Vrgorca, kao i web stranici.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za