Regija

CIKLOTURIZAM U POLJU JEZERO: TZ Vrgorca osigurao dodatna sredstva za nastavak obilježavanja cikloturističkih staza

NAKON 70.000,00 KN ZA NOVO ODMORIŠTE, NOVIH 68.400,00 KN ZA NASTAVAK OBILJEŽAVANJA CIKLOTURISTIČKIH STAZA NA VRGORSKOM DIJELU POLJA JEZERO

TZ grada Vrgorca putem javnog poziva Hrvatske turističke zajednice ishodila je novih 68.400,00 kn za nastavak razvijanja ciklo destinacije polje Jezero.

Projekt turističke valorizacije ovoga visokovrijednog poljoprivrednog područja provodi se u suradnji te uz financijsku i logističku podršku Grada Vrgorca.


“Također nas raduje nas što su naši susjedi Turistička zajednica Grada Ploča putem istoga natječaja ishodili 62.100,00 kuna čime će se krenuti u obilježavanje biciklističkih staza i na njihovom dijelu ovoga našega zajedničkoga prekrasnog polja” – napisali su na službenim stranicama TZ Vrgorca.

Razvoj destinacije Polje Jezero ponovno će se nastaviti i kroz skorašnje koordinacijske sastanke i dogovore o nastavku provedbe ovoga projekta kao i kroz projektno udruživanje između turističkih zajednica te jedinica lokalne samouprave Vrgorca, Ploča i Pojezerja.

Ciklo destinacija Polje Jezero predstavljena je prošle godine na Danima ciklo turizma u Podgori, dok je juncion model kao inovativan model staza predstavljen na vodećoj europskoj konferenciji ciklo turizma održanoj u Barceloni.

Video: Trail – Full Cycling Experience Dani cikloturizma Podgora 2021.

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za