Regija Županija

Centar za poduzetništvo u siječnju nastavio s nizom zanimljivih edukacija

Nakon kratkog blagdanskog odmora, Centar je u siječnju nastavio svoju misiju razvoja poduzetničkih vještina polaznika putem inspirativnih radionica. Radionice su pružile izvanrednu priliku za stjecanje novih znanja i uspostavu korisnih kontakata unutar njihovih područja interesa.


U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka, održana je radionica pod nazivom “Kako postati poduzetnik” u Veloj Luci. Centar je pružio potencijalnim poduzetnicima obilje korisnih informacija ključnih za uspješan početak poslovanja.

U poduzetničkim inkubatorima u Dubrovniku i Pločama održane su radionice na temu “Porezna reforma 2024.”, a bio je omogućen i online prijenos za polaznike s udaljenijih područja. Tako su polaznici naučili na koji će način predložene mjere utjecati na poslovanje i koje su najznačajnije novosti u izmijenjenim zakonima.

Kao i uvijek, predavači su bili vrhunski stručnjaci u svom području, a sudjelovanje na svim radionicama Centra za poduzetništvo je besplatno.

Ukoliko ne želite propustiti najave aktivnosti Centra i objave aktualnih natječaja, prijavite se na newsletter.

Veselimo se novim susretima jer smo za 2024. godinu pripremili veliki broj aktivnosti koje će dodatno obogatiti iskustvo polaznika.

Najave radionica Centra za poduzetništvo možete pronaći u kalendaru na web stranici Centra www.czp.hr , kao i informacije o predavačima, rasporedu radionica i načinima prijave za sudjelovanje.

Tekst: Dubrovačko-neretvanska županija
Ilustracija: Freepik

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za