Regija

Branko Medak najavio 4. Uprizorenje muke Kristove i zahvalio se svima na ovogodišnjem sudjelovanju

U nedjelju se u Borovcima održalo 3.  Uprizorenje muke Kristove. Idejni začetnik i redatelj Uprizorenja Branko Medak dao je kraću izjavu za MetkovicNET:

‘Uprizorenje muke Kristove ove godino je izvrsno prošlo. Prezadovoljan sam sa svim glumcima, statistima, dragi Bog nam je dao i ugodno vrijeme. Imali smo i jedan poseban trenutak, u trenutku kad u uprizorenju Isus umire na križu, dogodio se iznenada jak vjetar, točno onako kako smo zamislili u našoj režiji. Zahvaljujem svim ljudima koji su na bilo koji način pridonijeli ovom uprizorenju Muke, hvala našim pokroviteljima, svakom glumcu ponaosob, svim ljudima dobre volje koji su došli i dostojanstveno i tiho odgledali Uprizorenje, a bilo ih je po procjeni oko 3 tisuće. Nemam riječi, hvala svima, i dogodine ako Bog da, na Glušnu nedjelju vidimo se na 4. Uprizorenju muke Kristove’ – govori nam Branko Medak.

Piše: Nino Erceg/MetkovicNET


Foto: MetkovicNET

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za