Regija

BK METKOVIĆ Pomozimo im poletjeti

Zbog nevremena smo morali odgoditi prigodni program za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, ali ni na kraj pameti nam nije bilo da ga otkažemo – rekli su organizatori Biciklistički Klub Metković.

Tako će se u nedjelju 1. listopada 2023. na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću održati prigodni program pod nazivom “Pomozimo im poletjeti”.

Sretni smo što ćemo pokazati da sva djeca imaju mogućnost bavljenja sportom i da ih ništa u tom ne može spriječiti samo ako se malo potrudimo.


Nadamo se da će i ostali sportski klubovi krenuti našim stopama, jer kao što smo rekli potrebno je samo malo truda. Za ovu prigodu uz sufinanciranje Ministarstva turizma i sporta uspjeli su osigurati terapijski tricikl za svu djecu koja nisu u mogućnosti voziti klasični bicikl. Isti će BK Metković darovati udruzi Leptirići kako bi se djeca mogla njim koristiti.

Program za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom počinje u 14,00 sati.

Isto tako pozivamo sve roditelje da dovedu djecu na Trg kralja Tomislava u nedjelju kako bi djeca pokazala svoje vještine na dječjem poligonu koji će biti organiziran od 12,00-14,00 sati.

BK Metković će osigurati jedan dio bicikla za djecu i biciklističke kacige zato ne oklijevajte, dođite i provedite dan s nama. Za kraj vas pozivamo u 16,00 sati u Hotel Narona gdje će potpredsjednica udruge Leptirići Ivana Nikolac i naš prekaljeni maratonac Ruđo Bošković održati predavanja na teme:

  • Integracija djece s teškoćama u razvoju u društvo
  • Dijabetes u sportu
  • Fairplay u sportu

Sva djeca kao uspomenu dobit će prigodnu medalju “Neretvanskog đira” koje je donirala Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj Metković.

  • 1.10.2023. Trg kralja Tomislava Metković
  • 12,00-14,00 sati dječji poligon
  • 14,00-16,00 sati program za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom
  • 16,00-17,00 sati predavanje u Hotelu Narona

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za