Regija

Anita treba vašu pomoć, pokažimo naše veliko neretvansko srce

Petra i Andrea Pavlović pokrenule su akciju prikupljanja novca za mamu Anitu Pavlović koja se bori sa zloćudnom bolesti

Dragi sugrađani pokažimo veliko neretvansko srce i pomozimo Aniti u borbi sa zloćudnom bolesti. Metkovčanke, Petra i Andrea Pavlović pokrenule su akciju prikupljanja novca za mamu Anitu Pavlović koja se bori protiv raka vrata maternice zadnjih 7 godina. Trebaju skupiti 8,000 funti u roku 3 tjedna. Donacije se vrše jednostavnom uplatom putem servisa GoFoundMe.

Dragi prijatelji, obitelji i dobrodušni stranci,


Pokušavamo prikupiti novac za liječenje naše majke i sestre od raka. Aniti je prije 7 godina dijagnosticiran rak vrata maternice. Primala je konvencionalne tretmane protiv raka poput kemoterapije, radioterapije, a čak je isprobala i neke alternativne tretmane. Neko je vrijeme bila u remisiji, ali nazalost, bolest se vratila. Zbog prirode raka i drugih poteškoća (ne može se kirurški ukloniti), svima nam ovo postaje jako teško.

Kemoterapija više nije učinkovita i uništava njezin imunološki sustav, a drugi joj organi pate. Postoji lijek protiv raka koji još nije isprobala, koji bi mogao biti posljednje rješenje, a preporučili su ga njezini liječnici u Hrvatskoj. Zove se Pembrolizumab (Keytruda). Dokazano je da je ovaj lijek jedan od najučinkovitijih u liječenju raka i mnogi su se pacijenti oporavili ili postigli remisiju s ovom imunoterapijom.

Keytruda je vrsta imunoterapije koja djeluje tako da blokira put PD-1 kako bi se spriječilo skrivanje stanica raka. Pomaže imunološkom sustavu da učini ono što je trebao: otkriti stanice raka i boriti se protiv njih. Jedna doza košta oko 2000 funti, a bilo bi idealno dobiti najmanje 4 doze.

Financijski nismo u mogućnosti pokriti te troškove, stoga tražimo vašu pomoć. Svaka pomoć je dobrodošla. Molim vas pomozite na bilo koji način, bilo financijski ako ste u mogućnosti, bilo tako da ovo podijelite sa svojim prijateljima.

Sve vas jako cijenimo i obavještavat ćemo sve o novostima.

Donacije se vrše jednostavnom uplatom putem servisa GoFoundMe.

Tekst i slika: metkovic-news.com

Možda ti se sviđa

Crna kronika Regija

Uzeli su 44 milijuna kuna kredita, firme poslali u stečaj, novac nisu vratili

“Slobodna” mjesecima traži odgovore na pitanje o tome na koji je način, po kojim uvjetima i komu od 2002. do
Kino Metković
Kultura Regija

Metkoviću 300 tisuća kuna za kino

Ministarstvo kulture RH odobrilo je Gradu Metkoviću, tj. Gradskom kulturnom središtu Metković 300 tisuća kuna za nabavu digitalne kinoopreme za