Politika i gospodarstvo

Župan Dobroslavić na sastancima s načelnicima i gradonačelnicima iz Neretve te s ravnateljem pločanskog Doma zdravlja

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalo te suradnicima sastao se danas u Metkoviću s čelnim ljudima jedinica lokalne samouprave iz Neretve.
Na sastanku je bilo govora o provedbi projekata na razini županije od navodnjavanja Donje Neretve, Centra kompetencije za agrume u Opuzenu, Poduzetničkog inkubatora i Centra za selektivne oblike turizma u Pločama, Dnevne bolnica u Metkoviću do načina zaštite prirodnih vrijednosti Neretve. Bilo je govora o problemu vodoopskrbe Metkovića, kompleksnom pitanju s kojim se nosi Grad Metković.

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalo te suradnicima sastao se danas i s ravnateljem Doma zdravlja u Pločama Vinkom Matićem. Tema sastanka je bila opstanak laboratorija kao i pedijatrijske ambulante. Župan je na sastanku ponovio kako Dubrovačko-neretvanska županija neće dopustiti gašenje nijednog od tih ključnih segmenata Doma zdravlja, bez obzira hoće li se u sve uključiti Grad Ploče ili ne.

”Dio sredstava je već prebačen na račun Doma i nastavit ćemo pomagati na sve načine na koje možemo u koordinaciji s Upravom Doma zdravlja”, rekao je ovom prilikom župan Dobroslavić.

Dubrovačko-neretvanska županija