Politika

ZAPOČELI RADOVI: Novi trg u Peračkom Blatu za malo više od mjesec dana

“Novi trg u Peračkom Blatu za malo više od mjesec dana”, najavljuju na službenim facebook stranicama Grada Ploča odakle smo preuzeli i fotografije.

Započeli su radovi na uređenju trga u Peračkom Blatu s rokom izvedbe od 40 dana. Rekonstruirat će se rekreativna zona, što podrazumijeva uređenje igrališta, boćališta, prometnih, pješačkih i zelenih površina.

Izvedeni su radovi inicijalnog iskolčenja elemenata u prostoru, odrađeni iskopi dva okna za oborinsku odvodnju i iskopi na poziciji ogradnih zidova igrališta. Završeni su armirno betonski radovi na boćalištu i uklonjen dio starog asfalta. Slijede radovi planiranja i tamponiranja, tj. pripremni radovi za asfaltiranje nove površine za igralište s kojima će se paralelno izvoditi i novi zidovi igrališta.


“Veselimo se završetku ovog projekta te radosti djece i odraslih kojima će ovaj trg biti novo mjesto okupljanja!” – poručuju iz Grada Ploča.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni