Politika i gospodarstvo

Zahvala Krešimira Vejića biračima i Miši Krstičeviću

Drage Pločanke i Pločani,

Dragi prijatelji,

Na početku želim zahvaliti svim građanima koji su danas izašli na izbore.


Vrhunac demokracije je kad narod svojom voljom izabere predstavnike koji će ih voditi u narednom četverogodišnjem periodu.

Bila mi je čast biti Vas gradonacelnik proteklih 8 godina.

To je dio mog poslovnog života na koji sam najviše ponosan, ne zbog službenog auta ili pločice gradonačelnik na mojim vratima – već zbog toga sto sam živio naš grad i njegove ljude 24 sata punih 8 godina. Uložio sam cijelog sebe, svoje znanje i energiju, da bi naš grad bio bolji, razvijeniji, drustvo demokratsko i tolerantno.

I odlazim čista obraza i visoko uzdignuta čela, jer znam da sam u ova 2 mandata napravio dobro za naš grad te izvukao najviše iz svih teških okolnosti i situacija, da bi se naše Ploce razvijale.

Ne odlazim s gorčinom, već s osjećajem ponosa jer znam da sam 8 godina gradio naš grad, medjuljudske odnose, nisam prijetio niti sam ikad dozvoljavao prijetnje, nisam se bavio ideologijom i rušio sam podjele i zidove medju ljudima.

Imali smo za ove izbore dobar program i sjajan tim, Ivonu i Đina, za daljnji razvoj naših Ploča, koji građani nažalost nisu prepoznali.

Čestitam g. Krstičeviću na pobjedi i želim mu svu sreću u vođenju našeg grada.

Zahvaljujem mojoj obitelji, timu ljudi koji je bio uz mene tijekom ovih 8 godina, ali i tijekom ove cijele kandidature i kampanje te svim građanima koji su nam iskazali povjerenje i dali mi svoj glas u prvom krugu i danas.

Odgovornost u politici ili bilo kojem poslu koji čovjek radi mora biti na prvom mjestu. Novoizabrana gradska vlast ima odgovornost pokrenuti razvoj Ploča sukladno njihovom izbornom programu i preobraziti ga gospodarski i razvojno u grad bolje budućnosti za našu djecu. Za to su dobili povjerenje građana i svako neispunjavanje tih obećanja išlo bi na štetu demokracije našeg grada.

Moj tim i ja bit ćemo konstruktivna i aktivna oporba novom gradonačelniku i njegovom timu, te ćemo i dalje raditi – samo pozitivno.

Svim građanima Ploča želim puno osobnog i poslovnog uspjeha u daljnjem životu.

Vaš,

Krešo