Politika i gospodarstvo

Zahvala GO HDZ-a grada Ploča

Poštovane Pločanke i Pločani, dragi stanovnici svih gradskih naselja, Hrvatice i Hrvati porijeklom iz Ploča i okolice diljem svijeta!

Zahvaljujemo Vam na izlasku na predsjedničke izbore koji su se održali u nedjelju, 11. siječnja 2014. godine u tako velikom broju. Hvala Vam što ste prepoznali važnost ovog povijesnog trenutka.
Osobito zahvaljujemo svim članicama i članovima, te simpatizerima Hrvatske demokratske zajednice, koalicijskim partnerima i brojnim građanima koji su prepoznali program gospođe Kolinde Grabar Kitarović, prve hrvatske predsjednice, HDZ-a i koalicijskih partnera.

Prva hrvatska predsjednica – gospođa Kolinda Grabar Kitarović – svojom korektnom kampanjom, osobnošću, prepoznavanjem najtežih problema hrvatskog društva i nuđenjem konkretnih rješenja za izlazak iz teške socijalne i gospodarske krize osigurala je podršku stanovništva Grada Ploča, Dubrovačko-neretvanske županije, domovinske i iseljene Hrvatske.


I u izbornoj noći prva hrvatska predsjednica prezentirala je vjeru, optimizam i državnički stav. Zanemarivši sva podmetanja, omalovažavanja, subjektivne anekte – pozvala je na okupljanje i zajedništvo radi rješavanja krize i nagomilanih problema u našem društvu. Njezin optimizam i posveta najugroženijim svima nam je put. Cijenimo različitosti i u njima tražimo snagu. No, prije svega poštujmo one koji su stvorili hrvatsku državu i poštujmo vrijednosti zajedničke najvećem dijelu našeg naroda.

Čvrsto vjerujemo da pobjeda naše Kolinde Grabar Kitarović predstavlja početak novog razdoblja suvremene hrvatske države, čemu ste Vi, Pločanke i Pločani, značajno pridonijeli.

Hvala Vam!

Krešimir Vejić
Predsjednik