Politika

Vlada razriješila predsjednika Upravnog vijeća Lučke uprave Ploče

Ploče by index.hr

VLADA je na zatvorenom dijelu današnje sjednice razriješila dosadašnjeg predsjednika Upravnog vijeća Lučke uprave Ploče Nikolu Mendrila, a novim predsjednikom imenovala Dražena Ivanušeca, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

Također su razriješeni članovi Upravnog vijeća Lučke uprave Ploče Ivo Karamatić, Ante Jelčić i Goran Ižotić, a novi članovi su Krešimir Rendeli, Hrvoje Livaja i Darijo Jurišić.

U Hrvatski sabor je upućujen prijedlog odluke o imenovanju članova Odbora za etiku u znanosti i visokom obrazovanju, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu. Za članove se predlažu Josip Baloban, Andreja Brajša-Žganec, Ines Kersan-Škabić, Ljiljana Kolešnik, Jelena Macan, Enes Midžić, Vlatko Silobrčić, Nenad Starc i Ivica Vilibić.


index.hr

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni