Politika

VANDALIZAM: Zašto se uništava zajednička imovina na Staševici?

Fotografije u prilogu jasno ukazuju na nedostatak odgovornosti prema javnom vlasništvu, tj. prema svemu onom što jeste zajedničko vlasništvo i kupljeno je zajedničkim novcem svih građana grada Ploča, a naravno, i građana MO Staševica.

U konkretnom slučaju, betonski dio posude za prikupljanje otpada koja je postavljena na lokaciju uz kapelicu prije nekoliko mjeseci sada nedostaje, klupa koja služi za odmor roditeljima i djeci prilikom boravka na dječjem igralištu je otrgnuta i ostavljena u autobusnoj čekaonici na kojoj su unutarnji zidovi pošarani i koja je sada prepuna otpada.

“Zaista nije jasno koji su motivi uništavanja javnog sadržaja koji svima koristi” – rekao je čitatelj koji nam je poslao fotografije.


Građane molimo da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja, počinitelje prijave komunalnom redarstvu Grada Ploča i policiji.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni