Politika i gospodarstvo

UV Dječjeg vrtića Ploče: Sva djeca upisana u vrtić

Na sjednici UV DV Ploče održanoj 30.8.2018. donesen je zaključak kako su UPISANA SVA djeca koja su se prijavila u upisnom roku. Ravnateljica Ljiljana Bogunović izvjestila je članove UV da je u pedagošku godinu 2018./2019. upisano 273 djece od čega 206 u Centralni i 67 u područne vrtiće, djeca su raspoređena u 14 odgojnih skupina, tri skupine su jasličkog uzrasta, 8 skupina 10-satnog boravka i 2 skupine 6 satnog boravka.

Također uspješno su privedeni kraju svi građevinski radovi, te rad na interijeru u prostorijama Pastoralnog centra, koje je župa Crkve Kraljice Neba i Zemlje u Pločama dala na korištenje za potrebe DV Ploče. Završene su sve javne nabave, a u sljedećih 20-ak dana očekuje se isporuka namještaja i ostale opreme, te didaktičkih igračaka, te će stoga primanje djece za taj dio biti odgođen najdalje do kraja rujna.

– Sa zadovoljstvom možemo izvjestiti sve naše građane, posebno roditelje, kako su upisana sva djeca u vrtić, gdje se riješio dugoročni problem s kojim se ova Ustanova godinama suočava.
Prema izvješću ravnateljice Ljiljane Bogunović, redovni programi kreću od 3. rujna, a za ostale informacije roditelji će biti pravovremeno obaviješteni na službenoj stranici DV Ploče – na svojim stranicama je izvjestila predsjednica UV Ivana Miličević.