Politika

U Zagreb stiglo 20 tona: Pomama za mandarinama od tri kune

mandarine u zagrebu by FAH

Na trgu bana Josipa Jelačića članovi pet obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava na svojim štandovima nude danas neretvanske mandarine. Inicijativa je pokrenuta kako bi se pomoglo proizvođačima da njihov proizvod ne propadne, te kako se ističe, da građani kupuju hrvatski proizvod prvoklasne kvalitete po jeftinijoj cijeni.

Akciju prodaje mandarina pet obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG) s područja općina Ploče, Komin i Rogotin organizira HSLS koji pomaže OPG-ovcima oko troškova prijevoza robe. Na Trg je stiglo oko 20 tona mandarina koje se prodaju po tri kune.

“Ovim putem pozivam sve građane i građanke da kupe kvalitetne mandarine prve klase, da ih kupe direktno od proizvođača i time im i pomognu. Bit će oko 20 tona, prodavat će predstavnici 5 OPG-ova. Mi smo mala država i u ovakvim situacijama kad su naši direktni proizvođači pogođeni mislim da svi moramo pomoći i iskazati solidarnost i da to treba učiniti i Grad Zagreb” rekao je Darinko Kosor. Anđelina Dugandžić zahvalila se u ime OPG-ovaca iz doline Neretve.


“Ja mislim da smo mi prekrasna država i možemo proizvoditi kvalitetne proizvode. Zahvaljujem se i pozivam da nam date potporu da znamo zašto se toliko trudimo. Vjerujte nije lako i proizvoditi i prodavati, biti i na jednom i drugom mjestu” rekla je Dugandžić.

Tekst: Media Servis, Me.M.
Foto: FAH
www.index.hr

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni