Politika

U suradnji s Gradom Pločama: Župi Kraljice Neba i Zemlje 200.000,00 kuna za popločavanje platoa

Ministarstvo refionalnog razvoja i fondova Europske unije i Župa Kraljice Neba i Zemlje sklopili su Ugovor o sufinanciranju radova i usluga za projekt “Izrada centralnog kamenog platoa za održavanje misnih i euharistijskih slavlja, kulturnih i vjerskih priredbi” prema Programu ulaganja u zajednicu.

Radi se o popločavanju platoa površine 402 m2 između crkve Kraljice Neba i Zemlje i Pastoralnog centra čija je ukupna vrijednost projekta 251.250,00 kuna. Grad Ploče je pružio tehničku i administrativnu podršku prilikom prijave projekta i sufinancira preostali iznos od 51.250,00 kn potreban za završetak istog.

Izvođač radova je tvrtka Tandem gradnja doo, a predviđeni rok završetka radova je 5. prosinac ove godine. Kako saznajemo, popločavanje će se vršiti kamenom Bračko Veselje koji je jedan od najcjenjenijih vrsta bračkog kamena.


Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni