Politika

U PLOČAMA DO PETKA: Prikupljanje potpisa za inicijativu “67 je previše”

Potpisi za referendumsku inicijativu ’67 je previše’ prikupljat opet u Pločama!

Svi vi koji ste nezadovoljni mirovinskom reformom kojom se produžuje dob za umirovljenje na 67 godina se pozivate da svojim potpisom date potporu inicijativi.

Skupljanje potpisa održat će se OD DANAS 07.05.2019. DO 10.05.2019. na gradskoj tržnici u Pločama u vremenu od 9.00 do 12.00 sati, te od 18.00 do 20.00 sati ispred robne kuće.


Prikupljanje potpisa do 11. svibnja organiziraju tri sindikalne središnjice – Nezavisni hrvatski sindikati (NHS), Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) i Matica hrvatskih sindikata (MHS), a glavni cilj je raspisivanje referenduma za vraćanje granice za odlazak u punu mirovinu na 65 godina starosti.

‘Inicijativa ’67 je previše’ u dva tjedna, do 11. svibnja, mora prikupiti najmanje 373.568 potpisa kako bi došlo do raspisivanja referenduma o izmjenama Zakona o mirovinskom osiguranju.

Svaki potpis je važan!

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni