Politika

U Opuzenu radionica o projektu dRural – Doznajte kako ostvariti poticaj od 5.000 eura

Dubrovačko-neretvanska županija poziva sve zainteresirane da im se pridruže u ponedjeljak, 9. siječnja, u prostorijama EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije u Opuzenu, na adresi Zrinsko Frankopanska 1, u 17 sati na radionici u sklopu koje možete doznati sve o projektu dRural i o tome kako ostvariti novčane poticaje za proširenje vašeg poslovanja. U tijeku su dva otvorena poziva za financiranje jednostavnih i složenih usluga.

Prijavom na poziv za jednostavne usluge možete ostvariti poticaj od 5.000€.

Prijavom na poziv za složene usluge možete ostvariti poticaj od 50.000€.


Sudjelovanjem na projektu i na platformi dRural moći ćete online putem predstaviti vaše usluge potencijalnim kupcima na ruralnom području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pozivamo sve obrtnike, poduzetnike i tvrtke koje vide priliku za svoje poslovanje da nam se pridruže na radionici.

Projekt provodi Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Grad Metković, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije. Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni