Politika

U Opuzenu održana prezentacija projekta dRural i mogućnosti ostvarivanja novčanih poticaja

Brojnim zainteresiranima, koji su se okupili u prostorijama EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije u Opuzenu, u ponedjeljak je predstavljen dRural projekt i mogućnosti za novčane poticaje. Na prezentaciji je glavni naglasak stavljen na trenutno otvorene javne pozive za jednostavne i složene usluge te postupke online prijave. Podsjećamo kako su pozivi otvoreni do nedjelje, 15. siječnja te da je moguće ostvariti poticaj od pet tisuća eura za jednostavne i 50 tisuća eura za složene usluge.

Sudjelovanjem na projektu i na platformi dRural moći će se online putem predstaviti usluge potencijalnim kupcima na ruralnom području Dubrovačko-neretvanske županije.

Projekt provodi Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Grad Metković, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije. Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.


Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni