Politika i gospodarstvo Sponzorirani članak

Tolić poručio Dobroslaviću: Iako mi otvoreno prijetite poslom, još sam u menadžmentu Zračne luke

Roko Tolić, nezavisni kadnidat za župana reagirao je putem priopćenja za javnost na istup aktualnog župana Nikole Dobroslavića, koji je reagirao na Tolićev jučerašnji istup na temu javne nabave za CGO Lučino Razdolje.

Dragi gospodin Dobroslavić,
 
Hvala vam na ovome „mladi kolega“. Neću to shvatili kao patroniziranje jer ja jesam budući župan pa sam tako doista i Vaš kolega. A što se tiče ovoga mladi… Ja jesam puno mlađi od Vas, u naponu snage i najboljim godinama. 
 
Podsjetit ću Vas da sam još uvijek u menadžmentu Zračne luke Dubrovnik (premda mi otvoreno prijetite poslom) te da Zračna luka Dubrovnik ove godine nije zapošljavala sezonske radnike zato što uslijed pandemijskog efekta pada prometa za njima, na žalost, još nije bilo potrebe. 
 
No, niti želim niti hoću uvlačiti u kampanju najbolje poduzeće koje sam stvarao i u koje sam utkao puno uspjeha zajedno sa stotinama stalnih i sezonskih radnika. Čak i kao župan imat ću otvorene i sasvim zakonske mogućnosti da aktivno doprinosim boljitku aerodroma. Samo….ja znam i stalo mi je, a Vi?
 
Iznosite lažne iznose i lažne štete, pri tom ne znajući kad se nešto dogodilo, zašto i s čijom odgovornosti.
 
Daljnjih aluzija na Vaša promišljanja o oličenjima poštenja ću se suzdržati. Imam svoj odgoj, moral i obzir prema javnosti. No, rado ću Vam objasniti mnoge aspekte večeras na sučeljavanju kojem se iznimno veselim. 
 
Srdačno vaš,
 
Roko Tolić, novi župan DNŽ