Politika

TO HDZ Ploče – Povratak mačkara u Grad

TO HDZ Ploče se na svom Facebook profilu osvrnuo na Mačkare i političku situaciju u Gradu… Pročitajte u nastavku:


Drage građanke i građani, nakon dugog niza godina i želje Pločana za povratkom maškara u našem Gradu, obavještavamo Vas kako su gradski poglavari odlučili razveseliti naš puk i vratiti nam “mačkare”!
Mačkare se održavaju kada i trebaju, u ovu nedjelju, ali ćemo umjesto vesele povorke gradskim ulicama dobiti skup tužnih lica na Gradskom vijeću, a ulaz možete osigurati samo ako u džepu imate, ni manje ni više, nego 2,35 milijuna eura.

Tombole, nažalost, nema jer cilu nagradu mora dobit IZVOR Ploče jer je već odavno jasno da je nagradu za najbolju masku dobio direktor Izvora “gospon fulir” Polić jer je nadmašio samog sebe kao najveći nesposobnjaković, sposoban samo za nova zaduživanja i oduživanje projekta, ali ne i za povlačenje novaca iz EU fondova. Naime, ovaj tužni mačkarani skup se održava inkognito, drito u nedjelju popodne ne bi li dežurni dizači ruku koalicije SDP-MOST dali suglasnost da se digne još jedan u nizu kredita “osiguranog” od strane spomenutog Polića, a na teret svih nas.

Da ne bi sve ostalo u tužnom tonu, dodjelit će se utješne nagrade pa će tako nagrade za najbolji scenski nastup biti uručene zamjeniku Šećeru, oštrog oka i mirne ruke, a inače stručnjaku za isplativost projekata, anekse ugovora i dnevne redove GV-a, kao i predsjednici Gradskog vijeća na čiju je inicijativu i organizirano ovo GV u nedjelju u 20:00 sati u roku od samo 5 dana za pripremu svih sudionika.

Dobitnici nagrada će po zahvali drugovima i umiljato plasirati novo zaduženje na potpis Gradonačelniku Lovcu, a njemu…ako se ovo jugo nastavi savjetujemo da odloži kemijsku olovku i razmisli o tome jel dosta zafrkancije i poklada na račun građana?

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni