Politika i gospodarstvo

SDP PLOČE: Zadržali smo većinu u tri i osvojili dva nova mjesna odbora! HVALA VAM!

SDP Gradska organizacija Ploče zahvaljuje svima koji su danas izašli na izbore za vijeća mjesnih odbora sa područja Grada Ploča i koji su dali povjerenje nama i našim koalicijskim partnerima, Pločanskoj stranci i Hrvatskoj seljačkoj stranci.

Koalicija #bolje. dobila je najviše povjerenja u 5 vijeća mjesnih odbora i činit će većinu u budućem sazivu, što je za čak 2 mjesna odbora više nego u prethodnom četverogodišnjem razdoblju. Zadržali smo većinu u onim mjestima gdje smo bili i do sad većina (MO Ploče, MO Banja, MO Peračko Blato), što pokazuje zadovoljstvo građana kvlitetom vođenja i brige za te mjesne odbore, što je rezultat jednog kontinuiteta dobrog rada.

Danas smo ostvarili izvanredne rezultate u MO Baćina i MO Spilice-Crpala -Gnječi u kojima ćemo također imati većinu u vijeću. Mještani tih mjesnih odbora očito nisu bili zadovoljni kako se radilo u posljednje četiri godine i hvala im na ukazanom povjerenju. Mi ga nećemo iznevjeriti.


Izuzetno smo zadovoljni današnjim rezultatima, dobili smo povjerenje u najvećem mjesnom odboru (MO Ploče), zadržali većinu u postojećima (MO Banja, MO Peračko Blato) i dobili povjerenje u MO Baćini i MO Spilice-Crpala -Gnječi! Iako nismo osvojili većinu na Staševici i u Stablini, rezultat koji smo tamo ostvarili daje nam za pravo reći da smo svojim radom u proteklom razdoblju prepoznati kao ozbiljna politička snaga u tim sredinama.

Čestitamo našim budućim glavarima, pred njima je puno odgovornog posla, ne sumnjamo da će raditi odgovorno, transparentno i sa puno entuzijazma. Čestitamo i našim političkim suparnicima, drago nam je što je sve ostalo u granicama toleriranog. Vrijeme je da se zasuku rukavi i krene raditi. Na dobrobit naše lokalne zajednice.

SDP Ploče