Politika

PROVJERITE ZALIHE Povlače se omiljene napolitanke zbog salmonele

Državni inspektorat Republike Hrvatske izvijestio je potrošače o opozivu proizvoda Tastino napolitanke s kremom okusa lješnjaka XXL, 1000g zbog prisutnosti bakterije Salmonella typhimurium u proizvodu.

“Rok trajanja proizvoda je 19. kolovoza 2023. godine. Proizvod nije mikološki biosukladan Članku 10 stavak 2 Zakona o hrani (NN 81/13)”, navode.

Proizvod je moguće vratiti u trgovinu u kojoj je kupljen s računom ili bez njega te će se dobiti povrat novca. Proizvod nije u skladu s europskom Uredbom o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani te utvrđivanjem postupaka u područjima sigurnosti hrane.


Obavijest o povlačenju odnosi se isključivo na spomenuti proizvod. Proizvođač je Pak Rampart d. o. o. iz Visokog u Bosni i Hercegovini, a na hrvatsko tržište stavlja ga tvrtka Lidl Hrvatska, na čijoj se stranici mogu vidjeti detaljniji podaci o povlačenju.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni