Politika i gospodarstvo

Program proslave 26. obljetnice akcije Zelena tabla – Male Bare i čestitka gradonačelnika Krstičevića

akcija zelena tabla mala bara youtube screenshot

Povodom proslave 26. obljetnice akcije Zelena tabla – Male Bare, Grad Ploče je na svojim stranicama objavio program proslave za četvrtak, 14. rujna i čestitku gradonačelnika Krstičevića svim sudionicima veličanstvene akcije koju prenosimo u cijelosti:

Drage Pločanke i Pločani,

pozivam vas u četvrtak, 14.09. 2017. na zajedničku proslavu obilježavanja obljetnice vojno redarstvene akcije Zelena tabla – Male Bare.


Grad Ploče kao relativno mlad grad nema bogatu povijest ali ima događaja koji su nas obilježili i formirali i kojih ćemo se uvijek sjećati i dostojno ih obilježavati.

14.09. bio je datum kada smo pisali povijest, datum o kojem treba govoriti jer su Ploče i pločanski branitelji dali veliki doprinos u Domovinskom ratu.

Bili su to pravi dani ponosa i slave, dani kada su Ploče i Pločani prepoznali povijesni trenutak i ponosno stali na branik Domovine. Bili smo prvi, i to je ono što nas ispunjava ponosom ali i obavezom. Imamo obavezu prema svim poginulim da se njihov doprinos i žrtva nikada ne zaborave.

Dragi sugrađani, obilježimo zajedno ovaj dan, budimo ponosni!

Ovom prilikom, prisjećajući se slavnih trenutaka veličanstvene akcije, svim braniteljima, a posebno sudionicima upućujem iskrene čestitke.

Mišo Krstičević
Gradonačelnik