Politika i gospodarstvo

Predstavljeno novo radno vrijeme Gradske uprave i JUO Grada Ploča

Gradonačelnik Grada Ploča Mišo Krstičević donio je Odluku o radnom vremenu službenika i namještenika u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Ploča, a koji stupa na snagu od objave u Službenom glasniku Grada.

Tom Odlukom Gradska uprava Grada Ploča četvrtkom ima svoje uredovno radno vrijeme, koje započinje u 11,00 i završava u 19,00 sati. Svim ostalim radnim danima Uprava će raditi kao i do sada, od 7,00 do 15,00 sati s dnevnim odmorom koji je u trajanju od 30 minuta.

Ovom Odlukom Grad Ploče spada među rijetke gradove u Republici Hrvatskoj koji su osluhnuli potrebe građana.


– Uvažavajući potrebu naših sugrađana i želju da uredi i službenici Gradske uprave budu još dostupniji i otvoreniji prema sugrađanima donio sam Odluku o promjeni radnog vremena. Ovu Odluku sam donio u korist svih sugrađana, osobito onih koji su zaposleni pa ne mogu ostvariti svoje potrebe za uslugom gradskih službi kroz jutro. Mišljenja smo kako Gradska uprava i Jedinstveni upravni odjel moraju biti otvoreniji prema građanima i svoje radno vrijeme gradske uprave prilagoditi njihovim potrebama – kazao je gradonačelnik Grada Ploča Mišo Krstičević za portal ploce.com.hr.

Odluku pogledajte ovdje.