Politika i gospodarstvo

Predstavljanje poduzetničkog inkubatora u POU Ploče

Pučko otvoreno učilište Ploče i Centar za poduzetništvo d.o.o. u suradnji sa Udrugom Pro futuro pozivaju Vas na besplatnu prezentaciju koja će se održati 05. srpnja 2016.g. u Pučkom otvorenom učilištu u Pločama s početkom u 10:00 sati pod nazivom “Predstavljanje poduzetničkog inkubatora”.

Naime, u pripremi je projekt za izgradnju poduzetničkog inkubatora u Pločama čiji je cilj poticanje poduzetnika početnika kroz okupljanje mladih poduzeća na početku poslovanja i njihovo osposobljavanje za uspješno poslovanje, a samim time i poticanje poduzetništva u gradu Pločama i okolici.

Nastavno na navedeno, cilj prezentacije bi bio predstaviti “stanare” postojećeg Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik koji bi kroz praktičan i zanimljiv način predstavili iskustva djelovanja postojećeg poduzetničkog inkubatora te važnost utjecaja dobivene potpore i podrške na njihovo poslovanje.


Zbog ograničenog broja polaznika, molimo zainteresirane da se prijave u Centar za poduzetništvo d.o.o. putem e-maila: dcp@dcp.hr ili telefona 020/418-401, najkasnije do 04. srpnja 2016.g.