Politika

Poziv proizvođačima mandarina za direktnu prodaju na štandovima u gradu Zagrebu

U okviru manifestacije „Zagreb Neretvi, Neretva Zagrebu“, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Gradom Zagrebom organizira samostalni plasman mandarina.  

Cilj manifestacije, koja će se održati od 24. listopada 2022. do 13. studenog 2022., je da se proizvođačima iz doline Neretve osigura samostalna prodaja mandarina, a građanima Zagreba pruži mogućnost konzumacije prvoklasnih proizvoda čija je kvaliteta sinonim izvrsnosti već desetljećima. Riječ je o plasmanu direktnom prodajom na štandovima na atraktivnim lokacijama u gradu Zagrebu.

Pozivaju se svi proizvođači zainteresirani za sudjelovanje u manifestaciji da se za detaljnije informacije obrate u Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj.


Prijave se prikupljaju do srijede, 28. rujna 2022. godine.

 

Kontakt podaci:

Čedo Vučković, tel: 020/351-482

ili putem maila cedo.vuckovic@dnz.hr

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni