Politika

Poziv na skup u Domu kulture: Kako se danas izboriti za dostojanstvo 

“Borba za dostojanstvo” naziv je skupa otvorenog tipa koji se održava u srijedu, 13. prosinca 2023. od 18 sati u Domu kulture Ploče. 


Tema je to koju potiče županijski SDP kao nacionalnu temu broj 1, nikad važniju nego danas kada su prelazak na euro i inflacija mnoge građane doveli na rub egzistencije. Tema je to ujedno i o kojoj su dobrodošli popričati svi građani. 

“Pravo na dostojanstvo je univerzalno pravo koje pripada svakoj osobi. Borba protiv siromaštva, svakog oblika mržnje, diskriminacije i nejednakosti su nužan dio zaštite ljudskog dostojanstva, za što se SDP zalaže i što svojim politikama želi ostvariti. Mi u Pločama činimo koliko možemo socijalnim mjerama, ali problem treba rješavati na višoj razini. Pozivamo sve građane da dođu, iznesu probleme s kojima se suočavaju i da zajedno detektiramo kako ih riješiti”, poručio je gradonačelnik Mišo Krstičević.

Na skupu govore predsjednik SDP-a Peđa Grbin, potpredsjednik SDP-a Ranko Ostojić, politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović, saborski zastupnici Boris Lalovac i Branko Grčić.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni