Politika i gospodarstvo

Poziv na radionice “Preduvjeti za razvoj održivog turizma u dolini Neretve” i „Revitalizacija ruralnih naselja doline Neretve“

Pozivamo Vas na radionice “Preduvjeti za razvoj održivog turizma u dolini Neretve” i “Revitalizacija ruralnih naselja doline Neretve” koje će se održati u srijedu, 4. rujna 2019. godine, u Pučkom otvorenom učilištu u Pločama s početkom u 16,00 sati.

Radionice organizira Regionalna agencija DUNEA u suradnji sa Zavodom za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije i tvrtkom APE d.o.o., u sklopu provedbe projekta CO-EVOLVE i izrade Smjernica za integralnu zaštitu ruralnih krajolika i održivi razvoj turizma delte rijeke Neretve.

Radionica “Preduvjeti razvoja održivog turizma u dolini Neretve” zamišljena je kao fokus grupa koju će voditi sociolog prof.dr.sc. Vladimir Lay te je otvorena za sve stanovnike doline Neretve. Na radionici “Revitalizacija ruralnih naselja doline Neretve” nezavisni konzultant Robert Baćac će održati izlaganje o difuznim i integralnim hotelima, te će se ovom prilikom predstaviti i primjeri dobre prakse iz doline Neretve.


2019-09-02-radionica-ploce-1

2019-09-02-radionica-ploce-2