Politika

Postavljena nova igrala u dječjem vrtiću u Rogotinu, nova rasvjeta na skalinama prema Gračkoj i Rogotinskoj ulici – FOTO

Danas je na svojim stranicama gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević obavjestio da će se djeca iz vrtića u Rogotinu od sljedećeg tjedna igrati na novim ljuljačkama i klackalicama.

Kako smo doznali, u siječnju je Grad Ploče sklopio ugovor za unutrašnje uređenje vrtića vrijedan 77.755,00 kuna te ugovor za vanjsko uređenje u iznosu od 158.000,00 kuna.

“Već nakon tri mjeseca sve je gotovo i djeca u Rogotinu će od sljedećeg tjedna moći koristi nove igračke i opremu. Čak 90 posto iznosa financiran je iz mjera LAG Neretva” – napisao je gradonačelnik Krstičević.

Oprema za vanjsko uređenje uključuje kombinirano igralo s toboganom, ljuljačku s dvije sjedalice, klackalicu za četvero djece, njihalicu za četvero djece, ksilofon, klupu te gumene antistres podloge. Oprema za unutarnje uređenje uključuje namještaj za dječje prostorije te didaktičke dječje igračke.


Također, prenosimo fotografije sa stranica Grada Ploče o postavljenoj novoj rasvjeti na skalinama između Ulice Vladimira Nazora i Gračke ulice (prema Pučkom otvorenom učilištu) i između Ulice Vladimira Nazora i Rogotinske ulice.

Radove, kojim je bitno povećana vidljivost i sigurnost građana, izvela je građevinska grupa i električari Komunalnog održavanja Ploče.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni