Politika

Polaganje vijenaca povodom Dana državnosti popratila intervencija na gradilištu

Danas Hrvatska slavi i obilježava Dan državnosti,spomendan na stjecanje neovisnosti i samostalnosti. Tu istu samostalnost stekli su upravo oni kojima danas odajemo počast,oni koji su svojim životima platili danak naše slobode.

Svake godine na današnji dan obilježavanje počne prisjećanjem upravo na njih,paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća danas im se izražava pijetet.
Manifest današnje svečanosti polaganja bila je intervencija na gradilištu trafostanice. Naime,članovi Udruge Branitelja Grada Ploča gosp. Željko Čović i gosp. Ante Vlahović zajedno s predsj. Gradskog vijeća Ploča,izašli su na gradilište i zatražili zaustavljanje radova bar danas iz obzira i pijeteta prema svim poginulim i ranjenim braniteljima,prema građanima.

Nakon niza poziva mnogobrojnim institucijama,radnici su napokon ipak dobili naputak da bar danas,na Dan državnosti prestanu s radovima na predmetnog lokaciji.


Nažalost do toga je trebalo doci intervencijom!

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni